play

Poliisi pyytää vihjeitä: Asunnoista anastettiin omaisuutta Tuupovaarassa - Näitkö tuntomerkkeihin sopivia henkilöitä?

Jyrki Pönkkä

Tiistaina 29. elokuuta kahdesta asunnosta anastettiin omaisuutta Tuupovaarassa.

Mies- ja naisepäillyt olivat tulleet asuntojen oville kaupustelemaan tai rahaa kerjäämään. Molemmissa tapauksissa henkilöt ovat päässeet asuntoihin sisälle, josta ovat anastaneet muun muassa käteistä rahaa ja pankkikortin. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtumista.

Tuupovaarassa Paimenpolulla anastettiin 29. elokuuta kello 17.00-18.00 välisenä aikana rahaa asunnosta. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että asuntoon oli päässyt sisälle rahankerääjiä.

Henkilöiden poistuttua asunnosta oli asukas huomannut, että tämän pankkikortti oli anastettu. Paikalla poliisipartiolle kävi ilmi, että asunnon ovelle oli tullut mies ja nainen, jotka olivat pyytäneet rahaa. Asukas oli päästänyt henkilöt sisälle asuntoon. Asianomistaja oli antanut henkilöille rahaa, mutta samalla oli kadonnut myös asukkaan pankkikortti ja lipaston avain. Tapausta tutkitaan varkautena.

Myös Tuupovaaran Puistolantiellä oli anastettu rahaa asunnosta samana päivänä kello 16.00-17.00. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu, että kaksi henkilöä oli tullut asunnon ovelle myymään liinoja ja pääsivät näin asuntoon sisälle. Asukas on ilmoittanut, että käynnin jälkeen kukkarosta oli hävinnyt käteistä 200 euroa.

Tuntomerkit

Tunkeutujat olivat olleet mies ja nainen. Mies oli ollut noin 175 cm pitkä ja tukeva ja pukeutunut hän oli siisteihin tummin suoriin housuihin. Nainen oli ollut noin 160 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Naisen oli pukeutunut hameeseen. Paikalta epäillyt olivat poistuneet punaisella farmarimallisellä henkilöautolla.

Vihjeitä tapauksista voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 41 5320.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta