play

Tietoa mainostamisesta Pogostan Sanomissa

Paikallisesti parasta!

Mainonta ja markkinointi. Hienoja termejä vain isoille toimijoille? Meillä ajatellaan toisin. Niitä tarvitsee niin pieni kuin iso yritys. Olemme ketterä ja luotettava kumppani, olipa mainostarpeesi paikallinen tai alueellinen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sinua palvelee: Mediamyyjä Jenni Pesu sähköpostilla osoitteessa ilmoitukset@pogostansanomat.fi tai puhelimella 010 230 8800

Mediakortin voit ladata alla olevasta linkistä

Tietoa Pogostan Sanomista

Levikkialue on Ilomantsi, Kiihtelysvaara ja Tuupovaara.

Pogostan Sanomat on puolueeton paikallislehti, joka on Paikallislehtien liiton ja Uutismedian liiton jäsen.

Lehden kustantaja on PK Paikallismediat Oy.

KTM 2021-kokonaistavoittavuus: 10 000 kpl. (julk. 13.10.2021)

Teknistä tietoa lehdestä

Painopinta-ala: leveys 254 mm, korkeus 365 mm

(etusivu 275 mm, takasivu 365 mm)

Palstaluku 5

1 palsta 47 mm

2 palstaa 99 mm

3 palstaa 150 mm

4 palstaa 202 mm

5 palstaa 254 mm

Painomenetelmä 4-värioffsetrotaatio

Sivunvalmistus: PK Paikallismediat Oy/Pogostan Sanomat, Ilomantsi

Painatus: PunaMusta, Joensuu

Ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut

Torstain lehteen tiistaina klo 12 mennessä.

Huomioithan arkipyhät!

Laskutusosoitteet:

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003721489458

Välittäjä: Basware, tunnus: BAWCFI22

Laskutusosoite paperimuotoisille laskuille: PK Paikallismediat Oy, Pogostan Sanomat, PL 99, 80141 Joensuu

Y-tunnus 2148945-8

Aineiston toimitus

Sähköpostilla:

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen ilmoitukset@pogostansanomat.fi

Valmiit aineistot:

Täysin valmis ilmoitusaineisto, johon ei enää tehdä mitään muutoksia Pogostan Sanomissa, tulee toimittaa aina PDF-muodossa. Oikein tehty PDF-tiedosto sisältää ilmoituksessa käytetyt fontit, kuvat, grafiikat ja logot.

PDF-tiedosto tulee aina tehdä varatun tilan kokoiseksi. Siinä ei saa olla ylimääräisiä valkoisia reunoja tai leikkuumerkkejä. PDF-aineisto on valmistettava sanomalehtituotantoon sopivilla asetuksilla.

Kaikki muut, paitsi sanomalehtiasetuksilla tehdyt PDF-tiedostot, ovat valmistettavia aineistoja ja niiden käsittelystä veloitetaan ilmoitusvalmistuslisä. Nykyaikaisista ohjelmista (mm. Adobe CS5) voidaan myös suoraan tallentaa PDF-muotoon.

Ilmoitusvalmistus Pogostan Sanomissa:

Ilmoitus voidaan valmistaa myös Pogostan Sanomissa. Silloin on aineiston toimituksessa otettava huomioon seuraavat asiat:

Teksti: DOC-tiedosto, RTF-tiedosto, Plain Text, teksti suoraan sähköpostista tai pdf-dokumentti, jos muuta ei ole saatavilla.

Kuva: Mielellään erillisenä tiedostona. Tiedostomuoto: JPGE

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Lehti ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, mikä johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai puhelimitse annetusta ilmoituksesta.

Lehti ei vastaa ilmoituksen poisjäämisen aiheuttamasta vahingosta, eikä virheestä, mikä käy selville ilmoittajalle toimitetusta oikovedoksesta, jos ilmoittaja ei ole määräaikaan mennessä palauttanut vedosta korjausehdotuksineen. Lehti ei anna hyvitystä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Virheestä, joka huonontaa ilmoituksen arvon, mutta ei tee sitä tehottomaksi, annetaan enintään puolen hinnan alennus.

Jos virhe on niin suuri, että se oleellisesti vähentää ilmoituksen tehoa, lehti julkaisee ilmoituksen korjauksena uudelleen veloittaen vain yhden julkaisukerran hinnan tai mikäli uutta ilmoitusta ei ole tarkoituksenmukaista julkaista, palauttaa maksun. Lehden suurin vastuu ilmoituksen julkaisemisessa sattuneesta virheestä on ilmoituksen hinta ja muihin lehtiin toimitetusta aineistosta sen valmistusarvo.

Muistutus virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluttua ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä. Virhe on yksilöitävä ja tarvittaessa ilmoitusta koskeva originaaliaineisto on toimitettava lehdelle.

Tekijänoikeudet

Ilmoittaja vastaa lehteen nähden siitä, että hänen antamansa aineiston julkaiseminen tapahtuu kenenkään tekijänoikeutta loukkaamatta. Lehdellä on oikeus kieltäytyä julkaisemasta ilmoitusta. Jos ilmoitus on maksettu, maksu palautetaan. Kieltäytymisestä ja sen perusteista lehti tiedottaa välittömästi ja aineisto palautetaan ilmoittajalle viimeistään kahden vuorokauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta