play

Hyvä omenavuosi näkyy Soinilan tilan arjessa

Markku ja Piia Soininen kaatavat Martti Härkösen tuomat, punnitut omenat asiakkaan astioista talon koreihin. Noin sata kiloa jää mehustettavaksi Soinila Oy:n tiloihin. Muutaman päivän kuluttua Härkönen voi noutaa pastöroidun mehun, joka on pakattu käytännöllisiin hanapakkauksiin.

Markku ja Piia Soininen kaatavat Martti Härkösen tuomat, punnitut omenat asiakkaan astioista talon koreihin. Noin sata kiloa jää mehustettavaksi Soinila Oy:n tiloihin. Muutaman päivän kuluttua Härkönen voi noutaa pastöroidun mehun, joka on pakattu käytännöllisiin hanapakkauksiin. Kuva: Sirpa Sutinen

Sirpa Sutinen

Hammaslahdessa Soinilan tilalla eletään nyt vuoden kiireisintä aikaa. Työtunteja ei lasketa, mutta päivät voivat olla pitkiä, kun asiakkaiden omenat on tehtävä mehuksi ripeällä aikataululla.