Julkaistu    |  Päivitetty 
Toimitus

Kino Mantsille rakennuskohdekunniaa

Pohjois-Karjalan rakennusammattilaiset palkitsivat tänä vuonna Pohjois-Karjalan osuuspankin uudisrakennuksen vuoden rakennuskohteena.

Samalla Pohjois-Karjaan LVI-yhdistys, Joensuun Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK, Pohjois-Karjalan Arkkitehdit SAFA ja Pohjois-Karjalan Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA antoivat Kino Mantsille kunniamaininnan erittäin hyvin onnistuneesta rakennuksen saneerauksesta.

–  Onhan tämä itselle parasta huomiota mitä voi saada, koska se tulee alan ammattilaisilta, ja hienoa on tietysti sekin, että raati arvostaa tällaisia pienimuotoisiakin kohteita, totesi remotin suunnittelusta vastannut Arto Liimatta Arkkitehti- ja suunnittelukonttori Liimatta&Kosolasta. Arkkitehtitoimisto pokkasi vuonna 2005 oman konttorinsa rakennushankkeesta samaisen rakennuskohdepalkinnon.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kunniamaininnassa todetaan, että remontointi on kokonaisuutena tehty ammattitaidolla, kunnioittaen vanhaa rakennusta ja säilyttämällä rakennuksen oman aikakautensa ilme.

–  Itse asiassa talohan on nyt kunnostettu tavallaan asuun, jossa se ei oikeasti ole koskaan ollut, mutta tyylissä on pysytty uskollisena ajankuvalle niin että tunnemassa on historian havinaa, kuvailee Liimatta.

Kommentoi

Hae sivuilta