Julkaistu 

Ilomantsissa tapahtuneen törkeän metsästysrikoksen esitutkinta on valmistunut - Epäilty henkilö on myöntänyt ampuneensa kyseisen suden

Ilomantsissa vuosien 2020-2021 vaihteessa laittomasti metsästetyn suden tapaus etenee syyteharkintaan.

Esitutkinnan aikana ilmeni myös muita rikoksia, jotka koskivat ampuma-aseiden virheellistä säilytystä ja epäiltyä kiristystä.

Itä-Suomen poliisi on saanut valmiiksi törkeän metsästysrikoksen esitutkinnan, jossa tutkittiin epäiltyä suden salakaatoa Ilomantsissa. Susi ammuttiin Ilomantsin alueella vuosien 2020-2021 vaihteessa. Poliisi on saanut esitutkinnassa selvitettyä sekä suden ampuneen henkilön että muut metsästykseen osallistuneet henkilöt. Epäilty henkilö on esitutkinnassa myöntänyt ampuneensa kyseisen suden.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Esitutkinnassa ilmeni myös useita muita oheisrikoksia, jotka koskivat pääasiassa ampuma-aseiden virheellistä säilytystä. Lisäksi poliisi tutki epäiltyä kiristystä. Kiristyksestä epäilty henkilö oli saanut tietää laittomasta suden metsästyksestä ja kiristi salakaatoon osallistunutta henkilöä tällä tiedolla. Rikoksia on tutkittu osana törkeän metsästysrikoksen esitutkintakokonaisuutta.

Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Kommentoi

Hae sivuilta