Julkaistu 
Jyrki Pönkkä

Takaa-ajo Ilomantsintiellä - Poliisi oli valmiina pysäyttämään auton piikkimattoa käyttäen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuussa ja Kontiolahdella sunnuntaina kello 2 jälkeen.

Poliisi näytti miehen kuljettamalle autolle pysäytys- ja hälytysvaloa Joensuun Karsikossa. Mies lähti ajamaan karkuun kohti Ilomantsia, käyttäen huomattavaa ylinopeutta. Mies ajoi Ilomantsintietä Tervasuontien risteykseen. Kyseisessä risteyksessä poliisi oli valmiina piikkimaton kanssa pysäyttämään miehen kuljettaman auton.

Mies käänsi auton hieman ennen Tervasuontien risteystä ja lähti ajamaan takaisin Joensuun suuntaan käyttäen huomattavaa ylinopeutta. Iiksenjoen kohdalla Ilomantsintiellä, poliisi oli valmiina pysäyttämään miehen kuljettaman auton piikkimattoa käyttäen. Mies ajoi auton ulos tieltä ennen piikkimattoa. Mies vaikutti päihtyneeltä ja hän kieltäytyi huumepikatestistä. Miehen hallusta  löytyi huumausainetta. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta