Julkaistu 

Lue määräykset: Siun sote jatkaa rajoituksia koskien vierailuja keskussairaalan tiloissa

Vierailuja keskussairaalassa rajoitetaan 4.2.2022 saakka.

Siun sote jatkaa rajoituksia koskien vierailuja keskussairaalan tiloissa koronatilanteen vuoksi. Sairaalassa voivat vierailla vain:

  • hoidossa olevien lasten läheiset ja hoitoon osallistuvat oireettomat henkilöt
  • synnyttäjien oireettomat läheiset, kuten lapsen isä tai muu tukihenkilö.
  • Saattohoidossa olevan tai muuten vakavasti sairaan potilaan oireettomat läheiset. Vierailuista on sovittava erikseen hoitavan yksikön kanssa.

Lisäksi poliklinikkakäynnille tai päivystykseen tulevan henkilön mukana voi olla tarvittaessa yksi tukihenkilö tai saattaja. Muut vierailut sairaalan tiloissa on kielletty ajalla 4.2.2022 saakka.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Vierailujen rajoittamisella pyritään turvaamaan potilaiden ja henkilökunnan turvallisuus tilanteessa, jossa koronavirus leviää hyvin herkästi. Rajoitustoimilla pyritään myös varmistamaan henkilöstön riittävyys vaikeassa koronatilanteessa.

Ajanvarausvastaanotolle tai vierailulle ei voi tulla, jos henkilöllä on vähäisiäkään tartuntataudin oireita, kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja tai päänsärkyä tai jos tietää altistuneensa koronavirukselle. Keskussairaalan lisäksi myös muissa Siun soten yksiköissä voidaan rajoittaa vierailuja koronatilanteen vuoksi. Mahdollisesta vierailusta on aina sovittava etukäteen.

Kommentoi

Hae sivuilta