Julkaistu 

Kuntatiedottamista kehittämään asetettu työryhmä aloittaa selvittämällä tiedottamisen nykytilaa - "Käytännön toiminta alkaa järjestöjen ja yhdistysten kuulemisilla"

Ilomantsin kunnan tiedottamisen parantamista ja kuntalaisten kuulemis- ja osallistumisoikeutta kehittämään loppuvuodesta asetettu työryhmä on aloittanut toimintansa.

Työryhmä selvittää ensin Ilomantsin kunnan tiedottamisen ja kuntalaisten osallistamisen nykytilaa ja laatii sen jälkeen ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.
Kunnanhallitus nimesi työryhmään jäseniksi Lauri Jäniksen, Juha Piitulaisen ja Ville Puhakan, Puhakka toimii työryhmän kokoonkutsujana ja toiminnasta tiedottajana.  Kuntalaisjäsenen paikan ryhmässä täyttää Leila Virnes.
Käytännön toiminta alkaa järjestöjen ja yhdistysten kuulemisilla.  Kokoontumisrajoituksien salliessa työryhmän tavoitteena on järjestää kevään aikana myös avoin tilaisuus tai tilaisuuksia, joissa olisi mahdollista suunnitella tulevaisuuden toimintamenetelmiä yhdessä kuntalaisten kanssa. Työskentelyaikaa työryhmällä on huhtikuun loppuun saakka.
Ensimmäisessä kokoontumisessa nousi esiin se, että kuntalaisen näkökulmasta päätöksenteko on nyt kaukana ja että olisi tärkeää tuoda se helpommin lähestyttäväksi. Konkreettinen toimenpide-ehdotus tähän olisi esimerkiksi kunnanvaltuuston kokousten striimaaminen livenä sekä kokousnauhoitteiden tallentaminen julkisesti katsottaviksi.
Mikäli sinulla on ideoita ja ajatuksia asian tiimoilta ota yhteyttä työryhmän jäseniin ja osallistu kunnan kehittämiseen. Työryhmän yhteystiedot löytyvät Ilomantsin kunnan verkkosivulta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta