Julkaistu 

Päivä paloasemalla -tapahtumat on peruttu Pohjois-Karjalan kaikilla paloasemilla

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos päätti perua lauantaina 27.11. pidettävät Päivä paloasemalla -tapahtumat Pohjois-Karjalan kaikilla paloasemilla. Perumisen taustalla on pahentunut koronatilanne etenkin lasten ja nuorten keskuudessa.

- Vaikka peruminen harmittaa, on kaikkien etu ajatella etenkin lasten terveysturvallisuutta, toteaa koulutuspäällikkö Tero Kuittinen.

Virtuaalinen paloasema on auki 3. joulukuuta saakka ja se löytyy osoitteesta: https://paloturvallisuusviikko.fi/paiva-paloasemalla/

Pelastuslaitos pyrkii järjestämään vastaavanlaisen live-tapahtuman, jossa pääsisi tutustumaan oman paikkakunnan paloasemaan ensi kevään aikana. Paloasemaan tutustumisen taustalla oppia paloturvallisuustaitoa ja harjoitella alkusammutusta sekä turvallista poistumista.

Paloturvallisuusviikon teemana iäkkäät

Parasta aikaa vietetään paloturvallisuusviikkoa. Tänä vuonna teemana on, ”huolehditaan jokaisen koti paloturvalliseksi” ja etenkin ikäihmisten kodit. Ikäihmiset ovat nähneet vaivaa kasvattaessaan meistä kunnon kansalaisia, –nyt paloturvallisuusviikon aikana haastetaan välittämään läheisten paloturvallisuudesta. Löydät paloturvallisuusvinkit: https://paloturvallisuusviikko.fi/paloturvallisuusvinkit/.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta