Julkaistu    |  Päivitetty 
Jyrki Pönkkä

Kuutamolla tulee perjantaina - Tänä vuonna mahdollisuus osallistua karhusuunnistukseen!

Tehdään yhdessä hyvä tapahtuma ja nähdää torilla! Leila Virnes Tehdään yhdessä hyvä tapahtuma ja nähdää torilla!

Ilomantsin yrittäjät, yritykset, yhdistykset, muut toimijat ja Pogostan Sanomat järjestävät yhteisvoimin perinteisen Kuutamolla-tapahtuman tulevana perjantaina 15.10.

Kuutamolla-tapahtuman aikana yritykset järjestävät omia tempauksia ja tarjouksia, joten kyläraittia kannattaa kierrellä aktiivisesti. Ilomantsin kunnan liikuntatoimi ja Pogostan Sanomat järjestävät yhdessä Karhusuunnistuksen. Suunnistukseen tarvittavan kartan voit noutaa Pogostan Sanomien toimituksesta perjantaina kello 12 alkaen. Karttoja voi noutaa myös torilta noin kello 13 alkaen. Suunnistuskartassa on ohjeet suunnistuksen ja tehtävien suorittamiseen. Muistathan palauttaa täytetyn suunnistuskartan Ilomantsin torille viimeistään kello 18, sillä silloin suoritetaan tuotepalkintoarvontoja kaikkien kartan palauttaneiden kesken. Palkintoihin ovat osallistuneet Ilomantsin kunta, Pogostan Sanomat ja Ilomantsin Yrittäjät-yhdistys.

Pogostan Sanomat torilla - mukana myös Onnenpyörä

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pogostan Sanomien toimitus on torilla Kuutamolla-tapahtuman aikaan noin kello 13 alkaen. Karhusuunnistuksen arvonta suoritetaan torilla noin kello 18. Tapahtuman aikaan sinulla on mahdollisuus kokeilla onneasi pyöräyttämällä Onnenpyörää ja voittaa pieniä tuotepalkintoja.

Tehdään yhdessä hyvä tapahtuma ja nähdää torilla!

Kommentoi

Hae sivuilta