Julkaistu    |  Päivitetty 
Mervi Nevalainen

Ystävänpalstailmoituksia ollut pian 30 vuotta

Ystävänpalstan ilme on muuttunut jonkin verran ajan kulkiessa. Mervi Nevalainen Ystävänpalstan ilme on muuttunut jonkin verran ajan kulkiessa.

Pogostan Sanomat on houkutellut ihmisiä tervehtimään ystäviään ja tuttaviaan nimi-, syntymäpäivä tai muiden perheasioiden tiimoilta lehden Ystävänpalstalla. Tällä edullisella palstalla ilmoitus on tavoittanut suuren lukijajoukon ympäri maan.

Ystävänpalsta ilmestyi lehdessä ensimmäisen kerran 17. lokakuuta 1991. Vuosikymmenien aikana palstalla on ollut niin kuvallisia kuin kuvattomiakin ilmoituksia. Perheitä on muistettu lapsen syntymän johdosta, onniteltu pyöreiden vuosien täyttymisestä tai ammattiin valmistumisen johdosta.

Moni on jakanut kiitokset hänen muistamisestaan tai kutsunut ihmisiä kylättelemään. Palsta on ollut avoin kaikille yksityisille henkilöille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kysymmekin nyt ihmisiltä muistoja, mihin palstaa on käytetty. Oletko onnitellut tai muutoin lähestynyt läheisiäsi tai tuttaviasi Ystävänpalstan kautta? Miten olet heitä muistanut? Kerro meille mihin olet palstaa käyttänyt. Koostamme niistä tarinoita, joita julkaisemme niin verkossa kuin paperilehdessä. Kirjoituksia voi lähettää omalla nimellä, mutta myös nimimerkkikirjoitukset ovat tervetulleita.

Muistot voit laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kommentoi

Hae sivuilta