Julkaistu    |  Päivitetty 
Jyrki Pönkkä

Aloite hyväksyttiin: Hyvinvointilautakunta hyväksyi Pogostan koulun opetuskeittiön maksuttoman käytön yleishyödyllisessä tarkoituksessa TILAAJILLE

Aloitteen tekijöiden mielestä yleishyödyllisillä yhdistyksillä ja toimijoilla on suuri merkitys harrastus- ja viriketoiminnan toteuttajina ja talkootyökumppaneina. Arkistokuva. Aloitteen tekijöiden mielestä yleishyödyllisillä yhdistyksillä ja toimijoilla on suuri merkitys harrastus- ja viriketoiminnan toteuttajina ja talkootyökumppaneina. Arkistokuva.
Pahkavaaran, Tyrjän, Maukkulan ja Ilomantsin Marttayhdistykset jättivät 26.7.2021 päivätyn aloitteen hyvinvointilautakunnalle. Aloitteessa esitettiin, että Pogostan koulun opetuskeittiötä voisi käyttää maksuttomasti yleishyödyllisessä tarkoituksessa.

Aloitteen mukaan opetuskeittiön käyttö marttayhdistysten osalta rajoittuu muutamaan kertaan vuodessa, mutta kustannuksella on suora vaikutus osallistujamäärään.

Hyvinvointilautakunta päätti, että toimialajohtaja voi hakemuksesta myöntää yleishyödylliselle yhdistykselle opetuskeittiön käyttöluvan ilmaiseksi ilman maksua ja ottaa aloitteen huomioon vuoden 2022 lautakunnan talousarvion laadinnan yhteydessä.

Hae sivuilta