Julkaistu    |  Päivitetty 

Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa jumalanpalvelukset avautuvat pienille ryhmille

Kaikkien Joensuun seurakuntien jumalanpalvelusten ovet avataan seurakuntalaisille 28.2. alkaen. Aiemmin jumalanpalvelukset on avattu Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän kirkoissa. Nyt mukaan liittyvät Noljakan, Enon ja Pyhäselän kirkot sekä Tuupovaaran ja Kiihtelysvaaran seurakuntatalot. Sunnuntaiaamupäivien jumalanpalvelukset lähetetään suorina verkkolähetyksinä jatkossa vuorotelleen Joensuun ja Pielisensuun kirkoista.
Seurakunnat päättivät avata jumalanpalvelukset, koska koronaepidemian tilanne Joensuun seudulla on tällä hetkellä rauhallinen. Jumalanpalveluksissa otetaan huomioon kaikki voimassaolevat turvallisuusohjeet ja osallistujat ryhmitellään eri osiin kirkkoja.  Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä ja Tuupovaaran seurakuntatalolla 10 henkilöä. Seurakuntayhtymä suosittelee vahvasti maskin käyttöä. Tarvittaessa maskin voi saada kirkon ovelta.


Seurakuntayhtymässä suunnitellaan myös säännöllisesti kokoontuvien ryhmien avaamista kaikissa seurakunnissa talvilomaviikon jälkeen 15.3.2021 alkaen. Ryhmien toiminta alkaa, jos koronatilanne pysyy rauhallisena. Seurakuntien säännölliseen ryhmätoimintaan kuuluvat muun muassa eri ikäryhmille suunnattu toiminta, kuorot, raamattu- ja rukouspiirit sekä perhekerhot.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta