Julkaistu 

Maakunnan juhlavuodelle luminen tunnus ja ENO-verkkokoululle lahjoitus

Juha Käkelä luovutti 1700 euron lahjoituksen ENO-verkkokoululle ILO!LUMI-tapahtumassa Ilomantsissa, vastaanottajina Kaija Saramäki ja tyttärensä Hilma Saramäki. Kuvaaja Katariina Niskanen Juha Käkelä luovutti 1700 euron lahjoituksen ENO-verkkokoululle ILO!LUMI-tapahtumassa Ilomantsissa, vastaanottajina Kaija Saramäki ja tyttärensä Hilma Saramäki. Kuvaaja Katariina Niskanen

Ilomantsissa perjantaina ja lauantaina järjestetty ILO!LUMI-tapahtuma on kunnioittanut Pohjois-Karjalan maakunnan 300-vuotisjuhlavuotta lumesta tehdyllä 300-tunnuksella. Istuvaa karhua kuvaavan tunnuksen veisti Juha Käkelä Megrin matkailun pihapiiriin, ja samassa tapahtumassa Käkelä lahjoitti ENO-verkkokoululle 1700 euroa 365-karhua-projektistaan.
Ylöjärvellä asuva Käkelä on osallistunut Karhufestivaalin veistokisoihin jokaisena vuonna eli seitsemän kertaa.
– Halusin tehdä lahjoituksen toimintaan, joka liittyy nimenomaan metsään. Olen rakastanut puuta koko ikäni ja viime vuonna tein yli 500 puuveistosta. On hyvä, että ENO-verkkokoulun ansiosta saadaan lisää puita maailmaan, totesi Käkelä viitaten ENO-verkkokoulun perusajatukseen edistää kestävää kehitystä ja ympäristökasvatusta Suomessa ja maailmalla.

ILO!LUMI tapahtuma alkoi perjantaina verkkoseminaarilla, jossa lunta käsiteltiin niin ilmastonmuutoksen kuin myös työllistämisen näkökulmasta. Lisäksi tapahtumaan kuului kaikille avoimen lumenveiston etäkisan ILO-teemalla. Kisaan osallistui  yli 20 teosta. Kilpailun tulokset julkistetaan huomenna sunnuntaina 21.2.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta