Julkaistu 

Pankkikonttori loppukuun kiinni Ilomantsissa

Osuuspankin Vaara-Karjalan Ilomantsin konttori on Ilomantsissa huonontuneen korona-tilanteen vuoksi suljettuna tammikuun loppuun saakka. Tänä aikana asiakkaita palvellaan normaalisti sähköisissä kanavissa sekä Enon, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran konttoreissa.
 – Laskujen maksussa suoraveloitus ja e-lasku toimivat normaalisti, eivätkä vaadi mitään toimenpiteitä. Yksittäiset paperilaskut asiakas voi jättää maksupalveluun postin kautta kuljetettavaksi. Kirjekuoria olemme jakaneet konttoreissamme ja niitä voi pyytää lisää puhelinpalvelun kautta tai sähköpostitse, neuvoo toimitusjohtaja Raili Hyvönen.
Hyvönen korostaa, että pankkikortilla maksaminen on turvallista myös  korona-aikana.
– Sitä myös suosittelemme vahvasti. Jos käteistä rahaa tarvitsee, sitä voi nostaa OP-korteilla Otto.-automaateista, K-kauppojen kassoilta, R-kioskeilta, Tokmannin myymälöistä sekä Neste-palveluasemilta.

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY


Pankin asiantuntijat auttavat ja opastavat asiakkaita pankin kiinni ollessa sähköisissä kanavissa. Palvelun tavoittaa soittamalla numeroon 0100 0500 (ma-pe klo 8-19) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähettämällä verkkoviestin verkkopankin kautta. Ajanvarauksen asiantuntijalle voi sopia puhelinpalveluun soittamalla tai tekemällä varauksen OP-mobiilissa tai verkkopankissa.

Kommentoi

Hae sivuilta