Julkaistu 

Harrastuksiin korona-tauko Ilomantsissa

Liikuntaharrastuksissa pidetään Ilomantsissa koronataukoa kaksi viikkoa, eikä uimahallikaan ole auki. Liikuntaharrastuksissa pidetään Ilomantsissa koronataukoa kaksi viikkoa, eikä uimahallikaan ole auki.

Ilomantsissa kunta ei vaikeutuneen koronatilanteen vuoksi järjestä aikuisten ryhmäliikuntaa eikä ryhmissä tapahtuvaa harrastustoimintaa pariin viikkoon. Myös lasten harrastustoiminta on keskeytetty 26. tammikuuta saakka. Kunta kehottaa myös muita järjestäjiä toimimaan samoin.
 Uimahalli ja muut sisäliikuntapaikat ja nuorisotalo ovat samoin kiinni 26. tammikuuta saakka ja sama aikaraja koskee kirjastossa asiointia: kirjastossa saa asioida pikaisesti mutta ei oleskella. Myös lehtien lukusali on kiinni, eivätkä kirjaston tietokonepisteet ole käytössä.
Kansalaisopiston toimintojen alku on siirtynyt helmikuun 1. päivään valtaosan kurssien  osalta. Lähiopetuksena toteutuvat vain muutamat musiikin yksilö- ja pienryhmäopetukset. Ikääntyvien yliopiston luennoille pääsee mukaan etänä pyytämällä linkin kansalaisopistosta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta