Julkaistu 

Kansalaisopistoryhmien käynnistyminen siirtyy

Ilomantsin kansalaisopisto siirtää ryhmien alkamisen helmikuun alkuun. Toiminnan piti käynnistyä viikolla kaksi. Ilomantsin kansalaisopisto siirtää ryhmien alkamisen helmikuun alkuun. Toiminnan piti käynnistyä viikolla kaksi.

Ilomantsin kansalaisopisto siirtää kurssitoiminnan aloittamista helmikuun alkuun viranomaissuositusten mukaisesti.
– Liikunta-, tanssi-, kädentaito-, taide-, teatteri- ja musiikkiryhmien aloitusta siirretään kolmella viikolla, kertoo kansalaisopiston rehtori Saara Immonen.
Kansalaisopisto pyrkii jatkamaan toimintaa normaalisti helmikuun alusta lähtien.
– Kun ryhmät pääsevät toimimaan, jatketaan niiden toimintaa pidemmälle kevääseen.
Musiikin yksilöopetukset ja nuorten teatteri jatkuvat normaalisti.
– Kielten ja tietotekniikan opetukset voidaan toteuttaa verkko-opetuksena.


Siun soten alueellinen koronavirusepidemian tilannekuvatyöryhmä seuraa Pohjois-Karjalan koronatilannetta viikoittain ja tekee uudet arvioinnit.
Pohjois-Karjalassa voimassa olevien rajoitusten mukaan edelleen on kielletty kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.
Yksityistilaisuuksissa suositellaan henkilömäärä rajaamaan 20 henkilöön edellyttäen turvavälien ja hygieniaohjeistuksien täyttymistä.

Kasvomaskien käyttöä suositellaan työpaikoilla, julkisissa sisätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.
Tilannekuvatyöryhmän antamat alueelliset suositukset ovat voimassa toistaiseksi ja Aluehallintoviraston kielto yli 20 hengen yleisötilaisuuksista on voimassa 22.1.2021 saakka.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta