Julkaistu 

Kuutamolla tapahtumassa kulki väkeä

Sää suosi yhdettätoista kertaa järjestettyä Kuutamolla tapahtumaa. Torilla Majatalon tarjoamat kahvit maistuivat ja kanttorin säestämiä lauluja oli väellä mukava laulaa. Sää suosi yhdettätoista kertaa järjestettyä Kuutamolla tapahtumaa. Torilla Majatalon tarjoamat kahvit maistuivat ja kanttorin säestämiä lauluja oli väellä mukava laulaa.

Ilomantsissa oltiin jälleen Kuutamolla. Kauppaliikkeissä oli tarjouksia ja Kansallistalolla sekä Katri Vala Kulttuurikeskuksessa oli erilaisten toimintojen esittelyä.
Pienet pläjäykset soitinesittelyä mahdollisesti innosti jonkun soittoharrastuksen pariin. Naisten Pankintoimintaa esiteltiin samalla, kun toimintaa sai tukea ostamalla tuotteita. Myyntipöydällä oli muun muassa säilöttyä puolukkaa.
– Naistenpankin toimijat kannattavat kestävää kehitystä ja niinpä myymmekin tuotteita, jotka on tehty kierrätysmateriaalista tai kestäviä tuotteita kuten nämä hipiää hellivät kestovanuttomat, kertoi Arja Korpelainen virkattuja pestäviä kasvolappuja esitellessään.


Kansallistalolla oli ilomantsilaisen taiteilijan Laura Pesosen töitä, joihin ensi kesänä pääsee tutustumaan tarkemmin.
– Ensimmäinen näyttelyni tulee esille ensi kesänä Katri Vala Kulttuurikeskukseen, kertoi monia tekniikoita töissään käyttävä Pesonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYYIlomantsin Apteekki oli lapsenmielinen ja vastaanotti lasten piirustuksia, kirjastossa lasten kavereina seikkailivat muumit.
Kuusivuotias Iida-Liisa Missonen oli kirjastossa mummonsa Seija Myöhäsen kanssa. Iida-Liisa ei osannut nimetä lempimuumihahmoaan, mutta kertoi pitävänsä muumeista paljon.
– Muumeja luin paljon lapsille ollessani perhepäivähoitaja, Myöhänen kertoi.


Torilla Ilomantsin evankelisluterilaisen seurakunnan Majatalo tarjosi väelle nokipannukahvia ja kanttori Pekka Varonen säesti yhteislauluja. Laulu ja kahvi maistui monille mukaan tulleelle.

Katri Valan Kulttuurikeskuksessa lauluyhtye Lempo viritti ilmoille reippaita lauluja ja antoi esimakua parin viikon päästä ensi-iltaan tulevasta Tempon Kauppa-autoesityksestä.

Kommentoi

Hae sivuilta