Julkaistu 
Armas Härkönen

Antti Ikonen Megrin Matkailun osakkaaksi

Megrin Matkailu Oy:n uusi osakas Antti Ikonen huolehtii muun muassa siitä, että savusaunan kiukaassa on kuivaa poltettavaa. Megrin Matkailu Oy:n uusi osakas Antti Ikonen huolehtii muun muassa siitä, että savusaunan kiukaassa on kuivaa poltettavaa.

Ilomantsilainen Antti Ikonen, (39) on siirtynyt toukokuun puolivälissä Megrin Matkailu Oy:n osakkaaksi. Vuodenvaihteessa myös Ilomantsin Yrittäjät ry:n puheenjohtajana aloittanut mies tietää jo ”taloon” tullessaan, että monipuolisia töitä ja pitkiä päiviä on edessä.

- Isot ovat areenat ja runsaasti rakennuksia ja tekniikkaakin opiskeltavana, hän pohtii.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

 

Itä-Suomen yliopiston entisen Mekrijärven tutkimusaseman tiloihin perustetun Megrin Matkailun toiminnan aloittamista täyttyy heinäkuussa kolme vuotta.

 

Yhtiön perustivat ilomantsilaiset yrittäjät Erkki Hukka, Anita Timonen ja Hannu Urjanheimo. Erkki Hukka menehtyi äkillisesti noin puolitoista vuotta sitten. 

 

Antti Ikonen toimi vuodenvaihteeseen asti Osuuskunta ItäMaidon Ilomantsin Valmakaupan vastaavana. Myymälän lopetettua toimintansa hän on keskittynyt STC – SkyTeamCopter –kuvausyrityksensä kehittämiseen.

- Olemme siirtämässä myös kuvausfirman toimintoja Mekrijärvelle.

 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen!

Napsauta kansikuvaa alla!

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen.