Julkaistu 
Sirpa Sutinen

Jälleennäkemisen iloa koulun pihalla

Tuupovaaran alakoulussa oli ruokailun jälkeen ulkoiluvuoro 5.–6. -luokan oppilailla. Välitunnilla olivat mukana rehtori Mika Merilä ja koulunkäynninohjaaja Päivi Ronkainen. Tuupovaaran alakoulussa oli ruokailun jälkeen ulkoiluvuoro 5.–6. -luokan oppilailla. Välitunnilla olivat mukana rehtori Mika Merilä ja koulunkäynninohjaaja Päivi Ronkainen.

Koulut siirtyivät tänään viikkoja kestäneestä etäopetuksesta lähiopetukseen koulunpenkille. Koulun pihalla koettiin aamulla aitoa jälleennäkemisen iloa. Tuupovaaran alakoulun 41 oppilaasta oli ensimmäisenä lähiopetuspäivänä poissa vain viisi oppilasta.

Aamulla koululaiset saivat ohjeistuksen, kuinka koulua viimeiset pari viikkoa tullaan käymään. Ruokailuja ja ulkoilua on porrastettu. Suuressa koulurakennuksessa on voitu ottaa käyttöön opetusryhmille eri sisäänkäyntejä. Koulun pihassa oleva väliaikainen siirtotilakin on käytössä. Suositeltua väljyyttä ja käsien pesua on ollut helppo noudattaa. Tuupovaaran alakoululla tilaa riittää, joten poikkeusjärjestelyt sujuvat koululla vaivatta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

–Meillä tämä on sujunut hyvin. Meillä vähän jopa ylisuoritettiin tätä tehtävää. Isoilla kouluilla, joissa on paljon oppilaita, voivat järjestelyt olla vaikeampia, pohti rehtori Mika Merilä.

Välitunnilla rehtori kiitteli oppilaita etäopetuksessa pärjäämisestä. Lähiopetukseen siirtymisessä kuului oppilaiden mielestä parasta olevan kavereiden tapaaminen.

Kommentoi

Hae sivuilta