Julkaistu    |  Päivitetty 

Varausten noutopalvelu käynnistyy kirjastoissa

Myös kirjastossa on noudatettava turvaväleja kirjoja haettaessa. Myös kirjastossa on noudatettava turvaväleja kirjoja haettaessa.

Varausten noutopalvelu käynnistyy Vaara-kirjastoissa viikolla 20. Ensimmäisenä avautuvat Joensuun pääkirjasto sekä Juuan, Nurmeksen ja Valtimon kirjastot. Varausten noutopalvelu käynnistyy Vaara-kirjastoissa maanantaista 11.5. alkaen ja Ilomantsin kirjaston noutopalvelu tiistaina 12.5.
Noutaminen on niin sanottua pika-asiointia eli noutoalue on rajattu, eikä kirjaston tiloihin voi jäädä oleskelemaan.
Ilomantsin kirjaston varausten noutopalvelu toimii tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.
– Varaaminen tapahtuu ensisijaisesti verkkokirjastossa, mutta jos sen käyttö ei ole mahdollista, varauksia voi tehdä myös puhelimitse. Varaukset tulee tehdä sille kirjastokortille, jolla aineisto myös noudetaan, neuvoo kirjastotoimenjohtaja Pia Viitala.

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY


Asiakkaan on odotettava kotona noutoilmoitusta. Kirjoja noudettaessa on huolehdittava turvaväleistä. Kirjasto ei myöskään ota korona-aikana vastaan maksuja esimerkiksi myöhästyneistä lainoista, vaan ne on hoidettava verkkokirjastossa.
Noutoaikana kirjastoon voi myös palauttaa aineistoa, mutta kirjasto toivoo, että kaikki palautukset tehdään palautusluukun kautta.

Kommentoi

Hae sivuilta