Julkaistu 

Finna viihdyttää kotisohvalla

Finnassa olevat pelit ovat vapaasti käytettävissä, ja ne voi tulostaa pelaamista varten. Finnassa olevat pelit ovat vapaasti käytettävissä, ja ne voi tulostaa pelaamista varten.

Kirjastot, museot ja arkistot ovat Suomessa joutuneet sulkemaan ovensa koronavirustilanteen vuoksi, eikä virtuaalisiin museoihinkaan enää pääse kun ne jouduttiin sulkemaan rasittamasta verkkoa. Valtakunnallisesta Finna.fi-hakupalvelusta löytyy kuitenkin  kattavasti kulttuurielämyksiä, joista voit nauttia virtuaalisesti.
Finnassa voi esimerkiksi tutkia oman suvun historiaa, hyvällä tuurilla saatat löytää kuvia omista sukulaisista. palvelusta löytyy myös Kansallisen audiovisuaalisen instituutin yli 2300 elokuvan kokoelma Suomi-klassikoita, lyhytfilmejä ja vintage-mainoksia.
Näin pääsiäisen alla palvelussa voi vaikka selata vanhoja pääsiäiskortteja ja jakaa niitä ystäville ja sukulaisille.

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kirjastot tarjoavat e-kirjoja luettavaksi, mutta ne saattavat olla tällä hetkellä varattuja. Jos sinulla on useiden kirjastojen kirjastokortti, voit etsiä teosta muiden kirjastojen kokoelmista Finnan kautta ja lainata sen käyttöösi. Lisää etusivun hakuun kirjan nimi ja rajaa sen jälkeen hakua e-kirjoihin ja haluamiisi kirjastoihin.

Kommentoi

Hae sivuilta

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen!

Napsauta kansikuvaa alla!

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen.