Julkaistu    |  Päivitetty 

Ilomantsissa Viinitilalta käsidesiä

Nordic Premium Beverages (Hermannin Viinitila oy) aloittaa desinfiointiaineen valmistuksen ja myynnin. Käsidesiä myydään viinitilalta suoraan kuluttajille sekä isommissa myyntierissä yrityksille. Käsidesiä menee yhteistyökumppanin kautta myös valtakunnalliseen jakeluun.

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

–Teimme maaliskuun alussa päätöksen aloittaa käsidesin valmistus. Olemme huomanneet että voimakas kysyntä on aiheuttanut käsidesin hintojen nousua ja haasteita saatavuudessa. Valmistamme ja tarjoamme tuotetta mahdollisimman edulliseen hintaan. Tarvittaessa olemme valmiita toimittamaan korvauksetta käsidesiä ilomantsilaisille vanhustenhoitoyksiköille, yrityksestä tiedotetaan.

 

 

–Olimme valmiita siirtymään käsidesin tuotantoon jo aiemmin, mutta erityisesti denaturointiaineiden saatavuus osoittautui todella haastavaksi. Teimme todella paljon töitä että tarvittavat luvat, raaka-aineet, pakkaukset ja erillinen tuotantolinja saatiin järjestymään, emmekä halunneet tiedottaa asiasta ennenkuin tuotanto on käynnissä. Autamme osaltamme suomalaisia tässä vaikeassa tilanteessa ja toisaalta saamme tuettua yrityksemme selviytymistä kriisin yli, toteaa hallituksen puheenjohtaja Samuli Taponen.

 

Viinimyymälä Ilomantsissa on edelleen auki normaalisti. Mukaan saa sekä desinfiointiaineet että laadukkaat seurustelujuomat.

Kommentoi

Hae sivuilta

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen!

Napsauta kansikuvaa alla!

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen.