Julkaistu 

Seuraava Pogostan hiihto maaliskuun alussa

Ensi keväänä Pogostan hiihto hiihdetään Ilomantsin laduilla maaliskuun 6. päivä. Ensi keväänä Pogostan hiihto hiihdetään Ilomantsin laduilla maaliskuun 6. päivä.
Keväinen Pogostan hiihto järjestetään ensi vuonna viikon kymmenen alussa eli 6. maaliskuuta.
– Se on talvilomaviikon alkuviikonloppu, mutta talkoolaisten vastuuhenkilöt ovat sitä mieltä, että siihen saadaan riittävästi talkoolaisia. Sitoutuneella talkooporukalla on ollut ja on iso merkitys tapahtuman onnistumiseen, iloitsee Ilomantsin Urheilijoiden puheenjohtaja Raija Tahvanainen.
 
Hiihdon ajankohdan määrittäminen on hankalaa, koska halutaan välttää massahiihtotapahtumien päällekkäisyyksiä. Helmikuun lopussa on Finlandia-hiihto, maaliskuun puolivälissä Ahmanhiihto ja  seuraavana viikonloppuna Vuokatti Hiihto.
– Ja maaliskuun lopulle hiihtoa ei voi enää ajatellakaan. Maaliskuun alussa voi olla yöpakkasia ja päiväksi lämpiää, joten hiihto-olosuhteet olisivat hyvät. Samana viikonloppuna on kyllä Pirkan Hiihto, mutta toivotaan, että siitä päällekkäisyydestä ei olisi niin paljon haittaa, pohti Pogostan hiihdon ratamestari Raimo Hämäläinen.
 
 
Suunnitelma on, että hiihto toteutetaan yksipäiväisenä molemmilla hiihtotavoilla kuten tarkoitus oli tehdä ensimmäistä kertaa tänä keväänä, mutta hiihto peruttiin huonon lumitilanteen vuoksi.
Joka tapauksessa hiihto olisi kyllä jouduttu perumaan koronaepidemian vuoksi.
 
Pogostan hiihdon järjestäjät kuten myös monet ilomantsilaiset yrittäjät ovat yhtä mieltä siitä, että tapahtuma on tärkeä paikkakunnalle ja sen yrityselämälle.
Tapahtuman aikaan palveluja haetaan niin ruokakaupoista kuin lounas- ja ravintolapaikoista.
MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen!

Napsauta kansikuvaa alla!

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen.