Julkaistu 

Pogostaa lukijoille monella tavalla

Kiihelysvaaralaiset Toini Hämäläinen (oik.) ja Pirjo Matikainen kävivät hakemassa päivän luettavat Pogostan Sanominen toimistolta Liisa Sorjoselta. Kiihelysvaaralaiset Toini Hämäläinen (oik.) ja Pirjo Matikainen kävivät hakemassa päivän luettavat Pogostan Sanominen toimistolta Liisa Sorjoselta.

Postin lakko on pysäyttänyt lähes kokonaan kirjekuljetukset ja postin päiväjakelun, mutta lehtiä kulkee lakonkin aikana levikkialueellemme varhaiskannossa ja monilla suunnilla kylien päiväjakelussa.

Varmin tapa saada lehtensä aamulla on ottaa käyttöön digitunnukset ja lukea lehteä sähköisenä. Tänään torstaina Pogostan Sanomien digilehti ilmestyi hieman luvattua myöhemmin, se on ollut luettavissa noin puoli yhdeksästä alkaen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tilaajat voivat noutaa Pogostan Sanomat tai Karjalaisen toimistoltamme Ilomantsista, ja paljon onkin lehteä käyty hakemassa. Pitkämatkalaisimmat ovat toistaiseksi olleet kiihtelysvaaralaiset Toini Hämäläinen ja Pirjo Matikainen, jotka hakivat samalla reissulla lehtiä myös naapureilleen.

 

 

Irtonumeroita on myynnissä Ilomantsissa Ärrällä, Tuupovaarassa Tuohitorvessa ja Heinävaaralla Marjuskassa.

Etätilaajille eli levikkialueen ulkopuolella digilehti on toistaiseksi ainoa keino tavoittaa lukijat.

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta