Julkaistu 
Armas Härkönen

Ilomantsin postimerkkikerholta uusi postimerkki Onni Määttäsestä

Ilomantsin postimerkkikerhon puheenjohtaja Pasi Kuusisto (oik.), sihteeri Rauno Ratilainen (takana vas.), merkin suunnittelija Arto Liimatta (vas.) ja kansanedustaja Hannu Hoskonen suunnittelivat lähetekirjettä presidentille ja maan poliittiselle johdolle. Armas Härkönen Ilomantsin postimerkkikerhon puheenjohtaja Pasi Kuusisto (oik.), sihteeri Rauno Ratilainen (takana vas.), merkin suunnittelija Arto Liimatta (vas.) ja kansanedustaja Hannu Hoskonen suunnittelivat lähetekirjettä presidentille ja maan poliittiselle johdolle.

Ilomantsin postimerkkikerho on tuottanut muistopostimerkin Ilomantsin torjuntavoiton 75-vuotisjuhlan kunniaksi.  Merkin aiheena on kaukopartiomies ja Mannerheim-ristin ritari n:o 119 Onni Määttänen (1908 – 2010). Muistopostimerkki julkaistaan tulevana viikonloppuna järjestettävillä 14. Divisioonan perinnepäivillä ja Ilomantsin torjuntataistelujen päättymisen 75-vuotisjuhlilla.  Merkin aiheena on sota-aikainen valokuva Onni Määttäsestä ja hänelle myönnetystä Mannerheim rististä.
Postimerkin on suunnitellut ilomantsilainen arkkitehti- ja graafinen suunnittelija Arto Liimatta. Postimerkin lisäksi kerho julkaisee ensipäiväkuoren, jonka kuva-aiheena on valokuva kaukopartiosta.
– Ensipäiväleimaus on 10. elokuuta, ja niin merkkiä kuin ensipäivänkuortakin on rajoitettu määrä, kertoo postimerkkikerhon sihteeri Rauno Ratilainen.
Ensipäiväkuori merkkeineen maksaa kuusi euroa. Erillisen postimerkin hinta on viisi euroa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta