Julkaistu 

Lapsikuva hellytti äänestäjät

Enni Huurinainen nauttii kesän lämmöstä omenapuiden kukinnan aikaan. KUVA: HENNA KARHAPÄÄ Enni Huurinainen nauttii kesän lämmöstä omenapuiden kukinnan aikaan. KUVA: HENNA KARHAPÄÄ

Kesäkuun kuvakisan voittajaksi äänestettiin ilomantsilaisen Henna Karhapään ottama kuva, jossa kesäkuun alkupäivinä omenapuut ovat kukassa ja yhdentoista kuukauden ikäinen Enni Huurinainen nauttii kesän ensimmäisistä lämpimistä päivistä oman kodin pihamaalla Mekrijärvellä.
Henna Karhapään nappaamaa kuvaa äänesti kaikkiaan 15 henkilöä. Kymmenen ääntä sai Tarmo Piipposen ottama kuva, jossa on ”korentojen kihlajaiset”. Kuva oli kisassa numerolla 21. Kisaan tuli kaikkiaan 43 ääntä.
– Nyt on tullut enemmän kuvattua, kun lapsi syntyi. Sain lahjaksi paremman kamerankin, jolla saa hyviä kuvia, Henna Karhapää kertoo.
Kuvia hänellä tulee napsittua pääasiassa kuitenkin kännykällä.
– Tultiin kotiin ja sää oli kaunis ja Ennilläkin hyvä hetki. Mentiin puutarhaan kuvailemaan. Huomasin, että tulee aika hyviä kuvia, joten kävin sitten kameran ja otin sillä kilpailuun lähettämäni kuvan.
Äänestäneiden kesken arvotun Pogostan Sanomien kassin voitti Sami Hakkarainen. Kassin voi noutaa lehden toimistosta.


Heinäkuun kuvakilpailu on jo käynnistynyt ja kuvagalleriaa täydennetään viikottain toimitukseen tulevilla kuvilla. Kuvakilpailuun saa lähettää kuvia 28.7. saakka sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Heinäkuun kuvakisan äänestysaika päättyy 29.7. Kuvakisan sekä äänestäjien kesken järjestetyn arvonnan voittajat julkistetaan 1. elokuuta ilmestyvässä Pogostan Sanomissa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta