Julkaistu 

Kunnanvaltuusto aloitti kesätauon

Ilomantsin kunnanvaltuusto piti viimeisen kokouksensa ennen kesälomaa juhannusaaton aattona.
Valtuusto käsitteli kokouksessaan tilinpäätöksen hyväksymisen ja vastuuvapauden myöntämisen.

Kunnanjohtaja Marjut Ahokas piti tiiviin selostuksen kunnan tilinpäätöksestä ja loi katsauksen toimintakertomukseen. Kunnan vuoden 2018 tilinpäätös on vähän yli miljoona euroa alijäämäinen.
– Vuoden 2018 lopussa kunnan asukasluku oli 4 974 henkilöä. Kunnan työntekijöitä oli 259, joista vakinaista henkilöstöä 193, kunnanjohtaja totesi.

Käsittelyssä oli myös tarkastuslautakunnan 22-sivuinen arviointikertomus vuodelta 2018.
Kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen, että kunnanvaltuuston puheenjohtajana toimikauden 2019 – 2021 jatkaa Hannu Hoskonen. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi tuli Tuula Turunen Pekka Korhosen tilalle. Toisena varapuheenjohtajana jatkaa Kyösti Ikonen.

Valtuusto päätti myös jäsenet kunnanhallitukseen, johon valittiin yhdeksän varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Varsinaisiin jäseniin ei tullut muutosta, mutta kaksi varajäsen paikkaa vaihtui. Tanja Pesosen varajäseneksi valittiin Sirpa Piipponen paikkakunnalta muuttaneen Tuula Haapsaaren tilalle. Anna Purskainen-Saarelaisen varajäseneksi valittiin Arja Hassinen aiemmin olleen Tuula Turusen tilalle.
Kunnanhallituksen puheenjohtajistoon ei tullut muutoksia. Puheenjohtajana jatkaa Tapio Tykkyläinen, I varapuheenjohtajana Liisa Sorjonen ja toisena varapuheenjohtajana Jasmin (Jaska) Muqolli.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta