Julkaistu    |  Päivitetty 

Karhunveiston mestaruuskilpailun tuomaristo julki

Jälleen elokuussa sahat pärisevät Karhuareenalla ja Ilomantsin keskustassa. Nyt on julkistettu mestaruuskilpailun tuomaristo. Jälleen elokuussa sahat pärisevät Karhuareenalla ja Ilomantsin keskustassa. Nyt on julkistettu mestaruuskilpailun tuomaristo.

Ilomantsissa elokuun 15.-17. päivinä käytävän karhunveiston mestaruuskilpailun tuomaristossa on monipuolista taiteellista ja teknistä asiantuntemusta, metsäluonnon ja puumateriaalin tuntijoita ja luonnossa liikkujia.

Kuudetta kertaa järjestettävän veistokisan tuomaristoon kuuluvat graafinen suunnittelija Kimmo Heikkilä, Stora Enson metsäasiantuntija Seppo Kiiskinen, Ilomantsin kunnanvaltuutettu, ylirajavartija evp Asko Mäkinen, yrittäjä ja taiteilija Natalia Podkozina, kulttuurintutkija Minna Tuuva sekä Puunveistäjät ry:n sihteeri, elämystaiteilija Marika Walldén. Tuomariston sihteerinä toimii Maaseudun Sivistysliiton kulttuurituottaja Raija Kallioinen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

 

Tuomareiden tulee suunnata huomionsa niin veistosten taiteelliseen kuin tekniseen toteutukseen. Kilpailun teema GoBearGo / KouKarhuKou haastaa veistäjät kuvaamaan liikettä ja toimintaa. Teeman ilmentyminen veistoksessa tulee ottaa arvioinnissa huomioon.

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta