Julkaistu    |  Päivitetty 

Pogostan Sanomien näköislehti uudistui

Kansanedustaja Hannu Hoskonen sai Pogostan Sanomien asiakaspalvelusta Liisa Sorjoselta pikaopastuksen uuden näköissovelluksen käytöstä. Uudesta sovelluksesta löytyvät nyt digilehden lisäksi uusimmat verkkouutiset. Kansanedustaja Hannu Hoskonen sai Pogostan Sanomien asiakaspalvelusta Liisa Sorjoselta pikaopastuksen uuden näköissovelluksen käytöstä. Uudesta sovelluksesta löytyvät nyt digilehden lisäksi uusimmat verkkouutiset.

Sähköistä Pogostan Sanomia lukeneet ovat varmaan jo huomanneet, että näköislehtisovellus on uudistunut ja samalla monipuolistunut. Uusi PKK Paikallislehdet -sovellus tarjoaa tutun näköislehden lisäksi heti avausnäytöllään kaikki verkkolehdessä julkaistut uutiset, joten lehden tilaajat saavat lisäsisällön samasta paikasta tuoreena. Uudessa sovelluksessa näköislehden lukunäkymän voi myös muokata sellaiseksi, että uutiset ja jutut ovat perinteistä lehtipalstoitusta leveämpänä ja lukunäkymää ei tarvitse siirrellä näytöllä.
Uusi digisovellus on myös ensimmäinen askel kohti yhä laajempaa digitaalista sisällön julkaisua. Pogostan Sanomat ja monet muut maakunnan paikallislehdet saavat lähitulevaisuudessa käyttöön tilaajille tarkoitetun lisäsisällön verkossa, joka mahdollistaa myös laajempien juttujen julkaisemisen paperilehden ilmestymispäivien välissä.
Aiemmin käyttöön otetut tilaajatunnukset toimivat suoraan ilman uutta rekisteröitymistä. Uusille asiakkaille tilaajasisältöjen käyttöön ottoon riittää rekisteröitymiseen asiakastunnus, joka löytyy muun muassa lehden tilauslaskusta.
Uusi, ilmaiseksi ladattava sovellus löytyy iOS-älylaitteille App Store -sovelluskaupasta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Aikaisempi Paikallislehtien lukusali -sovellus toimii vielä muutaman viikon, jonka jälkeen se poistuu kokonaan käytöstä.
Digisisällön ja näköislehden lukemiseen tarvittavan rekisteröitymisen voi tehdä osoitteessa sso.karjalainen.fi

Linkit sovelluskauppoihin:

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Android (muun muassa Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus) : https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.pkkpaikallislehdet.areader

Apple: https://itunes.apple.com/fi/app/pkk-paikallislehdet/id1446561586?l=fi&mt=8

Kommentoi

Hae sivuilta