Julkaistu    |  Päivitetty 

Huhtikuun kuvissa pilkahtaa kevättä

Huhtikuun kuvakisa jatkuu vilkkaissa merkeissä, ja takatalven iskusta huolimatta kuvissa on kevättäkin ilmassa. Kilpailuun pääsee mukaan lähettämällä kuvat toimituksen sähköpostiin jo 23.4. mennessä, että viimeiset kuvat saadaan julkaistua verkkolehden galleriassa  torstaina 25.4. Äänestysaikaa on 30.4. kello 16 saakka, tulokset julkistetaan toukokuun ensimmäisessä Pogostan Sanomissa 3. toukokuuta.
Kuvamäärätoiveena on, että kukin kuvaaja lähettäisi kuukauden aikana vain 2 – 3 valokuvaa. Kilpailu kestää koko vuoden, eli joka kuukausi alkaa uusi kisa.
Kuvakilpailun voittajan valitsevat lukijat. Valintaan voi osallistua tällä sivulla olevalla arvontalomakkeella tai lähettämällä ehdokkaansa numeron sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0500 170490.
Postikortinkin voi lähettää osoitteeseen Kauppatie 29, 82900 Ilomantsi, mutta toimitus ei voi asialle mitään, jos posti ei ehdi tuoda viestiä ajoissa perille. Kuukauden voittaja julkaistaan joka kuukauden alkupuolen Pogostan Sanomissa ja täällä verkkolehdessä. Samassa yhteydessä julkaistaan myös lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken järjestetyn arvonnan tulos, sillä heidän kesken arvotaan joka kuukausi Pogostan Sanomien kassi pikku yllätyksellä.

Pogostan Sanomien kuvakilpailun maaliskuun kisan voitti ylivoimaisesti koppinsa luukusta kurkistava Ukko-koira. Lumen keskellä asustavan Ukon kuvasi Kirsti Räty. Se sai kaikkiaan 16 ääntä kisaan lähetetyistä 63 äänestä.
Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotun Pogostan Sanomien kassin pikku yllätyksellä voitti Anu Lindeman.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta