Julkaistu 

Lumia pois keskustan alueelta

Ilomantsin keskustan alueella tiet alkavat olla sulat. Lumia on ajettu paljon pois, mutta kinoksiakin vielä riittää. Ilomantsin keskustan alueella tiet alkavat olla sulat. Lumia on ajettu paljon pois, mutta kinoksiakin vielä riittää.

Ilomantsin keskustan alueella on lähes parin viikon ajan liikkunut runsaasti traktoreita, tiehöyliä, kuormureita ja kuorma-autoja, kun lumisohjoa ja lumivalleja on kuljetettu pois.

Ilomantsin kunnan kuntatekniikan esimies Henri Mustonen kertoo, että lumitöissä on ahertanut kunnan omat työmiehet ja koneet sekä lisäksi paikalliset urakoitsijat.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Sään lämmettyä polanne hölähti vuorokauteen, joten töitä lumen siirrossa tehtiin parin yön seutuna läpi yön, kertoo kunnalle lumiurakoita tekevä Arskan Koneen Ari Haapalainen.

 

Siirrettäviä lumia sijoitetaan Kauppatien varressa Kino Mantsin vieressä olevalle tontille, Hutunniemen venerannassa olevalle alueelle sekä ortodoksisen kirkon parkkipaikan viereen.
- Nyt jouduttiin ottamaan käyttöön myös entisen Shellin tontti. Se on aurattu ja siihen ajetaan lopputalven lumet. Toivottavasti sitä lunta ei enää hirveästi taivaalta tule lisää, pohtii Mustonen.

Kommentoi

Hae sivuilta