Julkaistu 
Armas Härkönen

Ilomantsin SM endurossa kaahasi yli 150 moottorikelkkaa

Hattuvaaran Taistelijan Talo oli jälleen SM enduron osakilpailun kisakeskuksena. Kuvassa oikealla reissustaan kertoo faneilleen SM Pro-sarjaa johtava Markus Roine. Hattuvaaran Taistelijan Talo oli jälleen SM enduron osakilpailun kisakeskuksena. Kuvassa oikealla reissustaan kertoo faneilleen SM Pro-sarjaa johtava Markus Roine.

Ilomantsissa maaliskuun 9. päivänä järjestetyssä SM enduron vuoden kolmannessa osakilpailussa kellotettiin aika 126 kuljettajalle. Kelkkarikkojen tai muiden syiden takia matkansa keskeyttäjiä oli kaikkiaan 27. Lauantain kisa aloitettiin plussakelissä ja räntäsateessa. Puolen päivän jälkeen lämpömittarit kääntyivät pakkasen puolelle. SM Pro -sarjassa voittoon kiri Keski-Karjalan Moottorikelkkailijoita edustava Joni Juvonen. Eroa sarjaa johtavaan Pukkilan Markus Roineeseen kertyi kuusi sekuntia.

SM-Ladyjen sarjaa emännöi Kuusamon Moottorikelkkailijoita edustava Kati Pätsi. Hän ajoi kisan 8. nopeimman ajan 1.44.51,0. Nopeimman ajan, 1.41.32,0 kellotti Legendat –ryhmässä ajanut Rovaniemen Janne Nurminen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kisojen paikallisena järjestäjänä toimi Tuupovaaran Moottorikerho ry.

- Pari pientä loukkaantumista ja muutamia kelkkarikkoja kisassa sattui, ja kelikin oli haasteellinen, mutta muuten on kaikki sujunut hyvin. Reitit ovat kuljettajien mielestä olleet aivan mahtavia. Täällä on tehty todella paljon töitä, kilpailun johtaja, joensuulainen Tero Piitulainen kiitteli.

Kommentoi

Hae sivuilta