Julkaistu    |  Päivitetty 

Maaliskuun kisaan vielä yksi kuva

Pogostan Sanomien maaliskuun kuvakisa on loppusuoralla, kuvagalleria on nyt valmis. Siihen tuli tällä kertaa 19 kuvaa aiemmin kerrotun 18 sijaan, sillä kisasta oli valitettavasti jäänyt yksi kuva pois.
Saman tien käynnistyy huhtikuun kuvakisa, johon toivottavasti kevään merkit innostavat valokuvaajat innokkaasti. Siihen voi lähettää kuvia entiseen tapaan toimituksen sähköpostiin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. perjantaihin 26. huhtikuuta saakka. Sen tulokset julkistetaan 2. toukokuuta ilmestyvässä lehdessämme.

Maaliskuun voittajakuvaa voi äänestää alla olevalla lomakkeella tiistaihin 2.4.  kello 16 saakka.  Voittaja julistetaan ensi viikon torstain lehdessä  4. huhtikuuta. Samassa lehdessä julkaistaan kisan lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken tehdyn arvonnan tulos. Kuvakilpailun voittajalle on luvassa repullinen tarvikkeita luontoretkelle, lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan Pogostan Sanomien kassi pikku yllätyksellä.
Arvontaan voi osallistua myös lähettämällä ehdokkaansa numeron sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0500 170490.
Postikortinkin voi lähettää osoitteeseen Kauppatie 29, 82900 Ilomantsi, mutta toimitus ei voi asialle mitään, jos posti ei ehdi tuoda viestiä ajoissa perille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

 

Kommentoi

Hae sivuilta