Julkaistu    |  Päivitetty 

Lumihanhille eniten ääniä

Pogostan Sanomien helmikuun kuvakisa ratkesi 13 äänellä marjovaaralaisen Eila Piiroisen ”Hanhet hangella" -kuvan voittoon. Piiroinen palkitaan repullisella erätarvikkeita, palkinnon saa noutaa Pogostan Sanomista.
Lukijaäänestykseen saimme nyt 68 ääntä, mikä tarkoittaa sitä, että lähes kaikki ehdokkaatkin saivat ääniä. Äänestäneiden kesken tehdyssä arvonnassa osui palkintokassi Ritva Majoiselle, kassinkin saa noutaa toimistoltamme.
Saman tien käynnistyi maaliskuun kuvakisa, jonka ensimmäiset ehdokkaat julkaistaan nyt. HUOM! Galleriaan oli livahtanut väärä kuva, nyt ehdokaskuva numero 5 on vaihdettu!
Kuvakilpailun voittajan valitsevat lukijat joka kuukausi. Valintaan voi osallistua tällä sivulla olevalla arvontalomakkeella tai lähettämällä ehdokkaansa numeron sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0500 170490.
Postikortinkin voi lähettää osoitteeseen Kauppatie 29, 82900 Ilomantsi, mutta toimitus ei voi asialle mitään, jos posti ei ehdi tuoda viestiä ajoissa perille. Kuukauden voittaja julkaistaan joka kuukauden alkupuolen Pogostan Sanomissa ja täällä verkkolehdessä. Samassa yhteydessä julkaistaan myös lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken järjestetyn arvonnan tulos, sillä heidän kesken arvotaan joka kuukausi Pogostan Sanomien kassi pikku yllätyksellä.


Maaliskuun kuvakilpailuun pääsee mukaan lähettämällä kuvat toimituksen sähköpostiin 26.3. mennessä. Kuvamäärätoiveena on, että kukin kuvaaja lähettäisi kuukauden aikana vain 2 – 3 valokuvaa. Kilpailu kestää koko vuoden, eli joka kuukausi alkaa uusi kisa.
Maaliskuun kisassa lukijaäänestys loppuu 2.4. ja voittaja julistetaan 4. maaliskuuta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta