Julkaistu 

Eloa eläinhahmoihin Ilomantsissa

Nukkeja on ollut tekemässä kymmenkunta ihmistä. Piirolan pihaan hiiret, jänikset, erilaiset linnut ja käärmeet sekä pääosan esittäjän, karhunpoikasen toivat ensi kertaa esille tekoon osallistuneet Pietari Ovaskainen (vas.), Minna Ovaskainen, Nina Kaasalainen-Palviainen ja Viljami Ovaskainen. Nukkeja on ollut tekemässä kymmenkunta ihmistä. Piirolan pihaan hiiret, jänikset, erilaiset linnut ja käärmeet sekä pääosan esittäjän, karhunpoikasen toivat ensi kertaa esille tekoon osallistuneet Pietari Ovaskainen (vas.), Minna Ovaskainen, Nina Kaasalainen-Palviainen ja Viljami Ovaskainen.

Ilomantsissa on valmistumassa elokuun karhufestivaalien yhteyteen omana tuotantona nukketeatteriesitys, jossa ollaan jo harjoitteluvaiheessa. Ilomantsin kansalaisopiston piirissä on talven mittaan valmistettu eri kokoisia metsän eläimiä, joista osalle tarvitaan vielä näyttelijä eli nukettaja. Nukkejen tekoa ohjannut ja käsikirjoitustakin tekemässä ollut Nina Kaasalainen-Palviainen laskee, että nukettajia tarvitaan näytelmään kymmenkunta.
Harjoituksen alkavat ensi viikolla ja mukaan pääsee ilmoittautumalla kansalaisopiston toimistoon.


– Virallinen tavoite on esittää näytelmä karhufestivaaleilla, mutta kiinnostuksen mukaan sitä voidaan esittää muissakin yhteyksissä. Esityspaikaksi on suunniteltu Ylätien varrella olevaa riihtä, kertoo kansalaisopiston rehtori Saara Immonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta