Julkaistu 

Minna Penttinen Vuoden liikuttaja

Minna Penttinen valittiin vuoden 2018 ilomantsilaiseksi liikuttajaksi. Hän on mukana poikien jalkapalloharjoitukissa, joissa viihtyvät myös Joel Penttinen (vas.) ja Joona Tossavainen. Minna Penttinen valittiin vuoden 2018 ilomantsilaiseksi liikuttajaksi. Hän on mukana poikien jalkapalloharjoitukissa, joissa viihtyvät myös Joel Penttinen (vas.) ja Joona Tossavainen.

Ilomantsilainen Minna Penttinen tykkää liikkua ja liikuttaa toisiakin.
Tänä iltana hänet palkittiin Pohjois-Karjalan urheilugaalassa Ilomantsin Vuoden 2018 liikuttajana.
– Minna Penttinen on toiminut lasten kerhojen ja harjoitusten vapaaehtoisena ohjaajana useita vuosia eri yhdistyksissä ja kolme vuotta FC Pogostassa. Hänen aktiivisen toimintansa ansiosta mukaan on saatu perheet ja erityisesti tytöt ja naiset. Perhe- ja leidifutiksessa liikkuu kymmeniä harrastajia ympäri vuoden, palkitsemisen perusteluissa todetaan.

Palkinnosta Penttinen oli yllättynyt.
– Mietin ensin, että mistähän tämän tuli, mutta mukavaltahan se tuntui.
Kerhotoimintaan hän ajautui lastensa harrastusten myötä.
– Käytin poikia jalkapallokerhossa, pienille ei ollut omaa ryhmää ja sanoin Ikosen Tapsalle, että jos ryhmä perustetaan tulen mukaan auttajaksi. Vaikka sitomaan kengännauhoja.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY


Jalkapallosta hänellä ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta.
– Tiesin, että siinä on pallo ja se yritetään saada maaliin. Lasten liikuntakerhojen vetäjänä voi vallan hyvin toimia, vaikka lajista ei olisi paljonkaan tietoa, uskaltaa Penttinen sanoa oman kokemuksensa pohjalta.
Penttisen viisihenkinen perhe liikkuu paljon yhdessä. Talvisin kaikki hiihtävät. Puolisonsa Antti Penttisen kanssa he aloittivat puolitoista vuotta sitten tavoitteellisemman liikkumisen.
– Lasten syntymän jälkeen oma liikkuminen oli unten mailla. Nyt panostetaan sitten myös siihen, toteaa kymmenen kahtapuolen olevien kolmen pojan äiti.


Vuoden 2018 liikunta- ja urheilukuntana Pohjois-Karjalassa palkittiin Joensuun kaupunki. Ensimmäinen maakuntapäivä, joka toteutettiin 25.8.2018 sai Maakunnallisen liikuttajapalkinnon Pohjois-Karjalassa. Vuoden urheiluseurana palkittiin Karelia Golf ry

Kommentoi

Hae sivuilta