Julkaistu    |  Päivitetty 

Valokuvakilpailu

Tammikuun kuvakisaäänestys on päättynyt.

Helmikuun kuvakilpailun satoa ladataan sivustolle alkuviikosta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kuvakilpailuun saa osallistua kuka vaan ja kilpailun aihe on vapaa, mutta alue on rajattu: kuvat pitää näpätä alueeltamme eli Ilomantsista, Tuupovaarasta tai Kiihtelysvaarasta. Vuodenajan pitää näkyä kuvista, mutta aihe voi olla vaikkapa luonto, rakennukset, ihmiset tai tapahtumat. Kuvat, tiedot kuvaajasta ja kuvauspaikasta ja -ajankohdasta lähetetään lehden sähköpostisoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan voi liittää halutessaan lyhyesti muitakin tietoja kuvasta. Kuvan toivotaan olevan mielellään tuore. Kilpailuun lähetettävien kuvien määrää ei rajattu, mutta toimitus toivoo, että yksittäiset kuvaajat rajaavat itse kuukausittain lähettämiensä kuvien määrää esimerkiksi 2 – 3 kappaleeseen.

Helmikuun kuvakilpailuun kuvia voi lähettä 25. helmikuuta saakka. Toimitus valitsee viikoittain lehdessä julkaistavan viikonkuvan. Lukijat voivat äänestää mieleistä kuvaa oheisella äänestyslipukkeella. Mieleistä kuvaa voi myös äänestää  lähettämällä ehdokkaansa sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0500 170490. 

Postikortin voi lähettää osoitteeseen Kauppatie 29, 82900 Ilomantsi, mutta toimitus ei voi asialle mitään, jos posti ei ehdi tuoda viestiä ajoissa perille. Kuukauden voittaja julkaistaan joka kuukauden alkupuolen Pogostan Sanomien numerossa. Samassa numerossa julkaistaan myös lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken järjestetyn arvonnan tulos, sillä heidän kesken arvotaan joka kuukausi Pogostan Sanomien kassi pikku yllätyksellä.
Lukijoiden valitsema Kuukauden kuva ja kuvaaja palkitaan noin sadan euron arvoisella repullisella retkituotteita. Koska kilpailu kestää koko vuoden, jaetaan vuoden aikana palkintoina kaikkiaan 12 kassia ja 12 reppua.

 

Kommentoi

Hae sivuilta