Julkaistu    |  Päivitetty 

Tammikuun kuvakisassa viimeiset päivät äänestää

Pogostan Sanomien Kuukauden kuva -kilpailuun tuli tammikuun 28. päivään mennessä kaikkiaan 55 kuvaa. Lukijat valitsevat kuvista voittajan täyttämällä oheisen arvontalomakkeen - äänestää saa vaikka useampaakin kuvaa. Tammikuun kuvakisan osalta äänestämään ehdit vielä torstaina 31.1. Tulokset julkaistaan 7. helmikuuta lehdessä. Perjantaina 1.2. käynnistyy helmikuun kuvakisa, johon kuvia voi laittaa maanantaihin 25.2. saakka. Helmikuun kuvien äänestysiakaa on sitten helmikuun loppuun saakka.

Kuukauden kuva -kilpailussa valitaan vuoden 2019 jokaiselle kuukaudelle yksi voittaja, joka saa palkinnokseen noin sadan euron arvoisen repullisen retkituotteita. Kilpailun aihe on vapaa, mutta alue on rajattu: kuvat pitää näpätä alueeltamme eli Ilomantsista, Tuupovaarasta tai Kiihtelysvaarasta. Vuodenajan pitää näkyä kuvista, mutta aihe voi olla vaikkapa luonto, rakennukset, ihmiset tai tapahtumat. Kuvan toivotaan olevan mielellään tuore.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kuvat, tiedot kuvaajasta ja kuvauspaikasta ja -ajankohdasta lähetetään lehden sähköpostisoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mukaan voi liittää halutessaan lyhyesti muitakin tietoja kuvasta.
Voittajakuvan Valintaan voi osallistua joko tällä sivulla olevalla arvontalomakkeella tai lähettämällä ehdokkaansa numeron sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0500 170490.

Postikortin voi lähettää osoitteeseen Kauppatie 29, 82900 Ilomantsi, mutta toimitus ei voi asialle mitään, jos posti ei ehdi tuoda viestiä ajoissa perille. Kuukauden voittaja julkaistaan joka kuukauden alkupuolen Pogostan Sanomissa. Samassa numerossa julkaistaan myös lukijaäänestykseen osallistuneiden kesken järjestetyn arvonnan tulos, sillä heidän kesken arvotaan joka kuukausi Pogostan Sanomien kassi pikku yllätyksellä.

Kuvamäärätoiveena on, että kukin kuvaaja lähettäisi kuukauden aikana vain 2 – 3 valokuvaa. Koska kilpailu kestää koko vuoden, jaetaan vuoden aikana palkintoina kaikkiaan 12 kassia ja 12 reppua.

Kommentoi

Hae sivuilta