Julkaistu 

Pihoja kiertänyt susi saatiin kiinni Vuotsassa

Joulukuun alusta lähtien Timoskan ja Vuotsan kylien alueella pihoissa vieraillut susi on lopetettu 27. joulukuuta. Todennäköisesti sama susi vei  Tyrjänsaaressa pystykorvan aivan talon nurkalta, suden jälkiä oli löytynyt myös lastenpihaan rakentamasta lumilinnasta.
Itä-Suomen poliisi teki suden lopettamispäätöksen 21. joulukuuta. Lopettamiseen päädyttiin, koska susi ei poistunut kyseiseltä alueelta, vaikka sitä oli yritetty karkottaa kahteen otteeseen. Ilomantsin SRVA-henkilöt avustivat poliisia suden karkotustoimenpiteissä ja ryhmä myös lopetti suden.
Susi oli vieraillut useita kertoja asuttujen pihapiirien välittömässä läheisyydessä ja palannut takaisin kylälle asuttujen talojen piha-alueille.  Poliisi korostaa, että suden tekemien pihavierailujen toistuvuus ja niiden laatu pienellä alueella lisää merkittävästi vaaraa ihmisen hengelle ja terveydelle.
Lopetettu susi oli naaras ja päällisin puolin tutkittuna se vaikutti terveeltä ja normaalissa ravitsemustilanteessa olevalta yksilöltä. Poliisi toimittaa lopetetun suden tutkimuksiin Eviraan Ouluu

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta