Julkaistu 

Paikallislehden Antti-patsas Jänikselle

Teatteriohjaaja Lauri Jänis ilahtui saamastaan huomionosoituksesta, kun Pogostan Sanomien päätoimittaja Leila Virnes luovutti hänelle Antti-patsaan. Teatteriohjaaja Lauri Jänis ilahtui saamastaan huomionosoituksesta, kun Pogostan Sanomien päätoimittaja Leila Virnes luovutti hänelle Antti-patsaan.

Pogostan Sanomien Antti-patsas luovutettiin teatterin ammattilaiselle, Lauri Jänikselle. Hän on teatteriohjauksen lomassa vienyt eteenpäin kulttuurimatkailua Ilomantsissa.
Teatteriohjaaja Lauri Jänis aloitti työt Ilomantissa 1990-luvun lopulla ollessaan vielä Bomban Juhlaviikkojen toiminnanjohtaja. Ensimmäinen työ oli nuorten kanssa toteutettu Norte Damen kellonsoittaja. Pian kuvioihin tulivat mukaan myös Möhkön kesäteatteri ja kehitysvammaisten Hurja joukko -teatteriryhmä.
– Vuosien aikana on sellaiset 200 lasta ja nuorta kulkeneet minun ryhmieni kautta. Uskon, että teatteriharrastus on antanut heille kykyä kantaa vastuuta ja toimia ryhmässä, sitä on ainakin kovasti harjoiteltu, mietti Jänis Antti-patsasta vastaan ottaessaan.
Virallisen määritelmän mukaan Antti-patsas on paikallislehtien huomionosoitus taholle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja, kuten esimerkiksi kotiseutua, paikallisuutta ja paikallisten ihmisten tarinoita.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen!

Napsauta kansikuvaa alla!

Tutustu Pogostan Sanomien kesälehteen.