Julkaistu 

Valtuusto hyvästeli Hilkka Ikosen

Valtuuston kokousten sihteerinä toimiva hallintojohtaja Hilkka Ikonen istui maanantaina viimeisen valtuustonsa Ilomantsissa. Taustalla puheenjohtaja Hannu Hoskonen, kunnanjohtaja Marjut Ahokas ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapio Tykkyläinen. Valtuuston kokousten sihteerinä toimiva hallintojohtaja Hilkka Ikonen istui maanantaina viimeisen valtuustonsa Ilomantsissa. Taustalla puheenjohtaja Hannu Hoskonen, kunnanjohtaja Marjut Ahokas ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapio Tykkyläinen.

Ilomantsin valtuuston kokousta istuttiin maanantai-iltana monellakin tapaa jäähyväistunnelmissa, olihan kyseessä vuoden viimeinen kokous. Kokous hyväksyi ensi vuoden budjetin ja tulevien vuosien taloussuunnitelmat, jotka osoittavat vaikeita ja haasteellisia, jopa alijäämäisiä lukuja. Tunteita lukemat eivät kuitenkaan nostattaneet, ryhmäpuheenvuoroissa perättiin enimmäkseen tiukkaa talouskuria ja yhteistyötä.
Herkkiä hetkiä koettiin sen sijaan kokouksen lopulla, kun valtuusto hyvästeli pitkäaikaisen hallintojohtajan Hilkka Ikosen eläkkeelle. Valtuuston  puheenjohtaja, kansanedustaja Hannu Hoskonen luonnehti Ikosta kivijalaksi ja majakaksi myrskyjen keskellä, Ikonen itse totesi, että vaikeistakin tilanteista on selvitty ja hän lähtee 14.12. eläkkeelle hyvillä mielin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta