Julkaistu 
Sirpa Sutinen

Tuupovaaran käsityöläiset juhlivat pyöreitä

Tuupovaaran Käsityöläiset juhlistivat 30-vuotista taivaltaan Ullakolla. Tuupovaaran Käsityöläiset juhlistivat 30-vuotista taivaltaan Ullakolla.

Viime lauantaina täyttyi Tuupovaaran Ullakkona tunnettu konsertti- ja näyttelytila Tuupovaaran käsityöläisten yhdistyksen, Tuukäsin jäsenistä, yhteistyökumppaneista ja ystävistä. Ullakolla juhlittiin yhdistyksen 30-vuotista taivalta.

Käsityöläisten myymälässä, juhlatilan alakerrassa oli esillä alueen tämän päivän käsityöläisten taidonnäytteitä. Juhlatilassa kerrattiin yhdistyksen historiaa ja juhlistettiin sanoin sekä sävelin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Yhdistyksessä on tänä päivänä kolmisenkymmentä jäsentä. Yhdistyksen jäsenten aktiivisuun näkyy paitsi myymälän hyllyillä myös monissa näyttelyissä, tapahtumissa ja käsityönäytöksissä, joita se on toteuttanut säännöllisesti viime vuosina. Juhlassa puhunut Anne Meriläinen muistutti käsityöläisten merkityksestä paitsi Tuupovaarassa viime vuosikymmeninä, myös kautta valtakunnan historian. Tuupovaaralaiset esiintyjät Pekka ja Kaija Turpeinen toivat juhlaan tervehdyksensä laulun ja runon voimalla.

Kommentoi

Hae sivuilta