Julkaistu 

Nuokkari ei mahdu yläkoululle

Ilomantsin nuoristotila joutuu muuttamaan Mantsintien kiinteistöstä, mutta sen uutta sijoituspaikkaa ei vielä ole vahvistettu. Ilomantsin nuoristotila joutuu muuttamaan Mantsintien kiinteistöstä, mutta sen uutta sijoituspaikkaa ei vielä ole vahvistettu.

Ilomantsin nuorisotilakeskustelu ei johtanut vielä tuloksiin kuntaympäristölautakunnan kokouksessa. Anssi Hiltusen ja Mervi Nevalaisen tekemä aloite Nuokkarin sijoittamisesta yläkoulun tiloihin ei lautakuntaan uponnut, lautakunta totesi että nuokkari ei tiloihin mahdu.
Noin 130 allekirjoittajan kannattamassa aloitteessa vastustettiin Nuokkarin siirtoa liikuntahallin yläaulaan. Esitetty malli ei aloitteen mukaan ole toimiva sen enempää nuorison kuin liikuntahallin käyttäjien kannalta. Nuorisolle tilat ovat aloitteen mukaan ahtaat ja epäkäytännölliset. Samansuuntainen on ollut aloitteentekijöiden nuorilta ja heidän vanhemmiltaan saama palaute.
Kuntaympäristölautakunta päätti, ettei aloite johda toimenpiteisiin. Yläkoulun tilojen soveltuvuutta nuorisotilaksi on lautakunnan mukaan selvitetty tilakartoituksen yhteydessä yhtenä nuokkarin sijoituspaikkavaihtoehtona.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta