Julkaistu 
Sirpa Sutinen

Ystävälliset metsästyskoirat hurmasivat

Särkivaaran Metsästysseura osallistui valtakunnalliseen Metsästyskoira-päivään viime lauantaina. Nelijalkaisia metsästyskavereita oli tapahtumassa mukana pitkälti toistakymmentä. Särkivaaran Metsästysseura osallistui valtakunnalliseen Metsästyskoira-päivään viime lauantaina. Nelijalkaisia metsästyskavereita oli tapahtumassa mukana pitkälti toistakymmentä.

Särkivaaran Metsästysseura osallistui viime lauantaina valtakunnalliseen perheille ja nuorille suunnattuun Metsästyskoira-tapahtumaan. Seuran metsästysmajalla vieraita odotti pitkälti toistakymmentä metsästyskoiraa, jotka hurmasivat ihmisystävällisyydellään niin pienet vieraat kuin aikuisetkin. Koirarotujakin oli edustettuna liki kymmenkunta. Muutaman tunnin mittaan ehtivät vieraat tutustua rauhassa nelijalkaisiin metsästyskavereihin. Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistyksen jäsenten ja koirien yhteistyön taidonnäytteet vakuuttivat näytösluonteisten noutoharjoitusten katsojat koirien taidoista.
Metsästyskoiriin tutustuttiin taputellen ja omistajien tarinoita kuunnellen. Vieraiden vapaata seurustelua höystivät seuran tarjoamat herkut, letut ja makkarat. Parhaimpaan hirvijahtiaikaan järjestetyssä tapahtumassa seurattiin myös mobiililaitteesta jahdin etenemistä muutaman kilometrin päässä majalta.
Tapahtuma onnistui tavoitteessaan, positiivisen julkisuuden lisäämisessä metsästykselle ja metsästyskoirille.

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta