Julkaistu 
Armas Härkönen

Siunauskappelin remontti kestää neljä kuukautta

Ilomantsin evankelisluterilaisen seurakunnan siunauskappeliin rakennetaan laajennusosa vainajien säilytystä varten ja myös vesikate uusitaan. Arskan Kone Oy:n monitoimimies Tuomo Nissinen kauhoi hiekkaa viemäröinnin päälle. Ilomantsin evankelisluterilaisen seurakunnan siunauskappeliin rakennetaan laajennusosa vainajien säilytystä varten ja myös vesikate uusitaan. Arskan Kone Oy:n monitoimimies Tuomo Nissinen kauhoi hiekkaa viemäröinnin päälle.

Ilomantsin evankelisluterilaisen seurakunnan siunauskappelia saneerataan parhaillaan.

Kappeliin rakennetaan laajennusosa, johon tulee vainajien säilytystilan kylmiöt. Lisäksi rakennetaan wc-tilat ja viemäröinti sekä pyörätuoliluiska. Sakasti kunnostetaan, vesikate uusitaan ja rakennus maalataan ulkopuolelta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Urakan kokonaiskustannusarvio arvonlisäveroineen on 300 000 euroa, seurakunnan talouspäällikkö Hilkka Hiltunen kertoo.

Evankelisluterilaisen seurakunnan kirkkoherra Seppo Kuosmanen toteaa, että remontista huolimatta seurakuntalaisten ei tarvitse olla huolissaan.

- Vainajat saadaan siunattua entiseen tapaan kunnioittavasti ja asianmukaisesti joko seurakuntatalolla, kirkossa tai haudalla.

Pääurakoitsijana toimii joensuulainen Atlaspoint Oy. Remontin on arvioitu valmistuvan tammikuun loppuun mennessä.

 

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta