Julkaistu 

Etiketti ja pullo saivat kultamitalin

Ilomantsilaisen Ginin menestystarina sai jatkoa. Ilomantsilaisen Ginin menestystarina sai jatkoa.

Arctic Blue Ginin muotoilu on voittanut kultamitalin kansainvälisessä International Wine & Spirit Competition -brändikilpailussa. Käsityöginin suomalaisuutta hehkuvan etiketin on suunnitellut Luova Työmaa.
Ilomantsilaisen laatutisleen menestystarina sai jatkoa, kun viime keväänä maailman parhaaksi giniksi valitun Arctic Blue Ginin etiketti ja pullo nappasivat tällä kertaa kultamitalin kansainvälisesti arvostetussa International Wine & Spirit Competition -kilpailussa Lontoossa.
Käsityönä valmistetun ginin etiketti, typografia ja muotoilu saivat kultaa maininnalla Spirits Artwork and Bottle Design Gold Outstanding 2018.
– Kultamitali on loistava osoitus, kuinka suomalaista muotoilua arvostetaan kansainvälisesti juomien maailmassa. Etiketti on tärkeä osa Arctic Blue Ginin tuotekokonaisuutta. Menestys tuotteen designilla antaa meille lisää uskoa viedä palkittua giniä eteenpäin maailmalla, kertoo Arctic Blue Ginin brändijohtaja Mikko Spoof.
Pohjois-Karjalan upeat järvi- ja vaaramaisemat tarjoavat Spoofin mukaan tuotekehittelyssä loputtomasti inspiraatioita ja laadukkaita raaka-aineita. Arctic Blue Ginin maku- ja aromiprofiili tuovat mieleen mustikkametsän aamukasteen aikaan.
– Ainutlaatuinen suomalainen luonto ja sen tarjoamat aidot raaka-aineet muodostavat arvoperustan, joka välittyy tuotteen ulkoasussa. Etiketti ja pullo heijastavat brändin korkeaa laatua ja arvoja. Suomalainen mustikka nousee kokonaisuudessa edukseen puhtaan valkoiselta pohjalta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta