Julkaistu    |  Päivitetty 
Armas Härkönen

Kalakauppias vaihtuu Ilomantsin torilla

Seija Vartiainen (oik.) siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja kalakauppiaana Ilomantsin torilla aloittaa Tiina Koponen.  Seija Vartiainen (oik.) siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviään ja kalakauppiaana Ilomantsin torilla aloittaa Tiina Koponen.

Ilomantsin torilla lähes 25 vuotta kala- ja leivontatuotteiden kauppaa tehnyt Seija Vartiainen jää eläkepäivilleen. Seija ja Silvo Vartiainen aikovat keskittyä nyt metsästykseen ja kalastukseen, luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja kotimaan matkailuun.

- Olen tykännyt tästä työstä. Tässä on saanut tavata mukavia ihmisiä, ja työskennellä ulkona raittiissa ilmassa, Seija Vartiainen toteaa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Työtä jatkamaan tulee jo ensi perjantaina uimaharjulainen Tiina Koponen. Hänen yrityksensä Uimaharjun Kala Kaveri on toiminut neljä vuotta. Toiminta-aluetta ovat ympäröivät kunnat ja lähiseudulla järjestettävät tapahtumat.

- Olen ollut Ilomantsissa muikkuja paistamassa iltatoreilla, markkinoilla sekä K- Marketin piha-alueella. Tuoretta kalaa ja kalajalosteita saa jatkossakin Ilomantsin torilta, Koponen lupaa.

Kommentoi

Hae sivuilta