Julkaistu 
Armas Härkönen

Yrittäjäkahveilla esiteltiin keinoja yritysten ja työnhakijoiden kohtaamiseen

Ammattiopisto Luovista kertoivat siellä opiskellut Anne Hassinen, sekä koulutuspäällikkö Veijo Kurri ja työelämäasiantuntija Jari Keisu. Kuulolla oli muun muassa yrittäjä Jaska Muqolli (oik.). Ammattiopisto Luovista kertoivat siellä opiskellut Anne Hassinen, sekä koulutuspäällikkö Veijo Kurri ja työelämäasiantuntija Jari Keisu. Kuulolla oli muun muassa yrittäjä Jaska Muqolli (oik.).

Yrittäjäkahvit -kiertue suoritti pikaisen rynnäkön itärajan kuntiin torstaina. Kierros alkoi Nurmeksesta aamukahveilla, jatkui lounasaikaan Lieksassa, ja saapui Ilomantsiin ja Megrin Matkailuun illansuussa. Suomessa on työttömyyttä, mutta myös työvoimapula.

Keinoja työnantajien ja -tekijöiden kohtaamiseen tarjoili yhteistyöporukka, johon kuuluivat Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Pikes, Josek, Luovi, Riveria, Parasta Palvelua Itä-Suomi, Suomen Yrittäjät, Amis uudistuu, Kehittämisverkostot, Lieke ja Pohjois-Karjalan ELY. Mukana oli myös opiskelijoita kertomassa kokemuksistaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kymmenkunta ilomantsilaisyrittäjää sai kuulla muun muassa koulutus- ja oppisopimuksesta, mestari-kisällimallista, julkisista asiantuntijoista ja rahoitusmalliratkaisuista sekä työllistämisen kuntalisästä.

- Tietoa tulin hakemaan ja muutamia hyviä vinkkejä sainkin, totesi Metsä-Karelia Oy:n yrittäjä Seppo Penttinen.

Kommentoi

Hae sivuilta