Julkaistu 

Koitere-uistelussa punnittiin 502 kiloa kalaa

Pentti Pölönen leikkasi fileitä lähes seitsemän kilon hauesta. Tapio Härkönen valmisteli ahventa paistokuntoon. Jaakko Kuivalainen ja Sirkka Hassinen talkoilivat fileiden pussituksessa.  Pentti Pölönen leikkasi fileitä lähes seitsemän kilon hauesta. Tapio Härkönen valmisteli ahventa paistokuntoon. Jaakko Kuivalainen ja Sirkka Hassinen talkoilivat fileiden pussituksessa.

Jokikone Cupiin kuuluva Koitere-uistelu järjestettiin nyt 29. kerran. Uisteluun starttasi lauantaina Ruotinlammen kisakeskuksesta 45 venekuntaa. Kysymyksessä on uistelun historian pienin osallistujamäärä.

- Uistelijat lienevät säikähtäneet sääennustetta. Minulle ja puheenjohtajalle tuli ennen starttia yhteensä kymmenkunta huolestunutta yhteydenottoa, kilpailun johtaja Toivo Korhonen kertoi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Keli oli kuitenkin huomattavasti parempi kuin odotettiin. Punnitukseen tuotiin kaikkiaan 601 kalaa, joiden yhteispaino oli 502 kiloa. Voittajina palkittiin joensuulainen venekunta, jonka muodostivat Teemu ja Päivi Kiiskinen ja Jussi Väänänen. Venekunta toi punnitukseen kuusi kuhaa, joiden yhteispaino oli 5 583 grammaa. Lisäksi heidän kuusi haukeaan painoivat 16 075 grammaa ja kuusi ahventa 2 335 grammaa.

Kisan suurin kuha painoi 3 045 grammaa. Hauet purivat uistinta, jos sattuivat kohdalle. Yli viisikiloisia vonkaleita nostettiin veneisiin kahdeksan kappaletta. Suurin painoi hauki 8,7kiloa.

Kommentoi

Hae sivuilta